×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Riot hintar om nytt rankingsystem inför säsong 7

1
Ett nytt rankingsystem inför kommande säsong kan vara på gång där solo/duo-queue kan spela en mycket större roll.
Ett nytt rankingsystem kan vara på ingång — åtminstone enligt det mail en Redditanvändare fått från Riot. I det nya systemet, som är tänkt att implementeras inför nästa säsong, skall spelaren få möjlighet att välja om man vill spela i dynamic- eller solo/duo queue och få sin rank anpassad därefter. Väljer man solo/duo-kön är det nuvarande Bronze, Silver, Gold och Platinum som gäller och väljer man istället dynamic heter ligorna Copper, Iron, Steel och Titanium.

När man sedan hamnat i Diamond är det enbart solo eller duo-queue som gäller för att sedan gå över till enbart solo i Master och Challenger. Dock matchas alla spelare ändå med varandra oavsett om det man köar upp i dynamic eller solo/duo om man är under Diamond. Här nedan är en skärmdump på mailet som användaren fick.



Vad som bör tilläggas är att detta ännu inte är offentliggjort och bestämt från Riots sida. Om systemet kommer implementeras eller se likadant ut återstår helt enkelt att se.

Vill du se det här systemet inför kommande säsong?

117 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..