×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Grekland

FORG1VEN tillbaka i H2K som inhoppare

2
FORG1VEN återvänder till truppen han spelade med i början på året.
Den ökända AD Carryn från Grekland, Konstantinos "FORG1VEN" Tzortziou kan komma att synas i LCS snart igen då H2K har rekryterat honom som en inhoppare.

Exakt hur mycket speltid FORG1VEN kommer få är oklart. Främst verkar detta röra sig om några enstaka matcher inför årets upplaga av Worlds, då H2K:s Aleš "Freeze" Kněžínek har skadat sin handled.

H2K

Rumanien Andrei "Odoamne" Pascu
Polen Marcin "Jankos" Jankowski
Korea Yoo "Ryu" Sang-ook
Tjeckien Aleš "Freeze" Kněžínek
Polen Oskar "VandeR" Bogdan
Grekland Konstantinos "FORG1VEN" Tzortziou (Inhoppare)
Fastän FORG1VEN länge har betraktats som en av de bästa spelarna från Europa var det inte förens 2016 som det äntligen såg ut som att AD Carryn skulle få sin första chans att ta sig till Worlds. Men under årets inledande säsong i LCS fick FORG1VEN shockbeskedet att han var tvungen att tjänstgöra i den grekiska armén.

Närmare en vecka efter beskedet stod det dock klart att spelaren hade lyckats skjuta upp sin tjänstgöring, fast även med det bakom sig spelade H2K under förväntan i säsongens slutspel. Laget landade på fjärdeplats efter en imponerande prestation i turnerings ligaspel, och som resultat av detta valde FORG1VEN att lämna organisationen till förmån av Enrique "xPeke" Cedeño Martínez Origen inför sommaren.

Två veckor efter säsongen påbörjats valde FORG1VEN att lämna startfemman. Enligt honom själv var han både utbränd och uttråkad av League of Legends, och fann sig själv spendera mer tid på Overwatch snarare än sitt levebröd.

Bildkälla: Riot eSports

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..