×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Team Ranked kommer tillbaka till LoL

2
Riot gick under natten ut med att man nu valt att ta tillbaka möjligheten att köa upp tillsammans med sitt lag, då Team Ranked nu återimplementeras i spelet.
Kort innan att den sjätte säsongen av ranked satte igång tidigare i år introducerade man ett helt nytt kösystem. Team Ranked togs bort och Dynamic queue ersatte. Solo- och duo-kösystemet försvann och man talade om att introducera en helt egen kö för solo-spelare — något som aldrig kom.

Nu har man dock offentliggjort att Team Ranked kommer att komma tillbaka. Den här gången är det dock möjligt att köa med vänner från alla ranker, vilket i praktiken innebär att en bronze-spelare kan spela ihop med fyra andra i till exempel diamond. Notera att detta endast gäller i den här kön och inte i Dynamic queue.

Dock verkar möjligheten att köa som lag enbart vara öppen under vissa tider.

Måndag - Fredag: 17:00-23:00
Lördag - Söndag: 15:00 - 23:00

Enligt Riot själva är tidsbegränsningarna till för att underlätta kötiderna och en så rättvis matchning som möjligt. Man passade även på att introducera det man kallar för ranked emblems kom kommer att synas på ens profil. Syftet är att visa vad för typ av ranked man har spelat de senaste matcherna och man introducerar först och främst tre stycken; Solo, Dynamic och Team.

Soloqueue: Köa upp själv och vinn större majoriteten av dina 25 senaste matcher
Dynamic: Köa upp och spela med andra vänner, olika till antalet
Team: Köa upp med minst fyra personer i en premade och vinn majoriteten av dina 25 senaste matcher



Ikonerna för Solo, Dynamic och Team Ranked

Emblemet kan komma att ändras över tidens gång beroende på ovanstående parametrar. Vill man ta del av hela offentliggörandet går detta att göra här och här.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..