×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

EnVyUs köper Renegades — ger sig in i LCS

1
Nu har dailydot rapporterat att organisationen EnVyUs kommer att köpa Renegades League of Legends-lag och således säkra deras plats i nordamerikanska LCS inför kommande säsongen.
Den amerikanska organisationen tros nu köpa Renegades League of Legends-lag. Det rapporterar nu dailydot och det innebär isåfall att vi EnVyUs kommer att synas i den nordamerikanska högsta ligan League Championship Series som drar igång med Summer Split om några veckor. Om de spelarna som är kvar i laget kommer att få fortsatt förtroende är i skrivande inte avslöjat då det fortfarande bara är ett rykte.

Riot tvingade Renegades att sälja

Det hela började med att Riot tvingades Renegades att sälja LCS platsen då organisationen enligt Riot behandlade spelarna fel samt använde den tidigare Riot-bannlyste ägaren Chris Badawi i Renegades. Detta förnekades av ägaren Christopher "MonteChristo" Mykles men de tvingades ändå sälja laget på tio dagar vilket de nu tycks ha gjort till EnVyUs.

Då Renegades endast har till den 19 maj på sig att sälja laget kommer vi nog ganska snart att se om detta rykte stämmer eller inte.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..