×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Mid Season Invitational har nått Summoners Rift

1
Årets upplaga av Mid Season Invitational står runt hörnet och Riot har nu presenterat och lagt till ett par saker i spelet, relaterade till tuneringen.
Nu är det inte lång tid kvar tills att årets Mid Season Invitational sätter igång och Riot har redan nu börjat tagga till genom att lägga in ett antal funktioner och saker i spelet. Förutom att man lassar ut nya ikoner för varje region lägger man även till möjligheten att köpa alla tidigare esport-inspirerade skins. Dessutom läggs en MSI-logotyp på kartan till.



Summoners Rift får ett par MSI-utsmyckningar


En ny funktion som också adderats är att man nu kan öka chansen för att få Legendary eller esport-relaterade skins när man köper en Mystery Gift. Hur stor ökningen blir beror på om du lyckas få en Pentakill eller en Baron-steal under eventets gång och ökar upp till fyra gånger om det händer vid fler tillfällen. Detta återställs dock efter varje vecka av eventet.

Gällande ikonerna har man även här implementerat ett nytt system för att engagera communityt världen över. Köper man sin regions ikon och använder den när man spelar bidrar man med poäng som sedan tillsammans med resultaten från regionen i själva turneringen sammanställs. Vinnande region får en veckas extra IP när man är i ett party.



Alla esport-ikoner för respektive region


Turneringen består av två delar, ett gruppspel och ett slutspel, vilket spelas den 4-8 respektive 13-15 maj. För att läsa mer om kommande MSI-uppdatering går detta att göra här.

Snyggt?

34 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..