×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Yell0wStaR lämnar TSM — ryktas komma tillbaka till Fnatic

3
Under natten till fredagen avslöjade Team SoloMid att supporten Kim "YellOwStaR" Bora lämnar laget för att ta sig tillbaka till Europa.
LCS Spring Split är slut i både Nordamerika och Europa och redan nu har spelarbytena mellan organisationerna satt igång. En av de största nyheterna på den fronten hittills är att en av de spelarna som varit med sedan starten av den professionella scenens intåg i League of Legends, Bora "YellOwStaR" Kim lämnar sitt nuvarande lag Team SoloMid för att ta sig tillbaka till Europa.

Det hela annonserades ut på organisationens hemsida under natten:
"After the Spring Split playoffs, our support Bora ‘YellOwStaR’ Kim has expressed a desire to return to Europe for the remainder of the season. As such we are announcing open tryouts for the Support position on our League of Legends roster", skriver man i det officiella uttalandet.
Den amerikanska sportsajten ESPN berättar i samma veva om att Fnatics nuvarande support, Johan "Klaj" Olsson, enligt säkra källor lämnar lagets ordinarie startfemma för att gå med i organisationens challenger-lag. Kim har tidigare spelat i laget i nästan tre års tid, senast förra året, innan valet av att åka över Atlanten gjordes.

Vart Kim nu kommer att ta vägen och om Fnatic blir hans slutdestination lär med stor sannolikhet att avslöjas inom den närmsta tiden.

Team SoloMid
USA Kevin "Hauntzer" Yarnell — Top
Danmark Dennis "Svenskeren" Johnsen — Jungle
DanmarkSøren "Bjergsen" Bjerg — Mid
USA Yiliang "Doublelift" Peng — Marksman

Fnatic
Korea Yeong-Jin "Gamsu" Noh — Top
Korea Lee "Spirit" Da-yoon — Jungle
Nederländerna Fabian "Febiven" Diepstraten — Mid
Sverige Martin "Rekkles" Larsson — Marksman
Sverige Johan "Klaj" Olsson — Support

Vill du att YellOwStaR kommer tillbaka till Fnatic?

229 personer har röstat

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..