×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Worlds

Worlds 2015: SKT och EDG klara för kvartsfinal — här är allt från dag 6!

2
Grupp C är färdigspelad och ett av våra europeiska lag har fått packa Worlds-väskan och ta farväl tillsammans med thailändska Bangkok Titans — här är dagen som gått.
Den andra dagen av den sista gruppspelshelgen är avklarad och vi har ytterligare två lag klara för kvartsfinal; favorittippade SKT och Edward Gamng. Det förstnämnda laget förlorade inte en enda match under gruppspelet, och lät dessutom Faker sätta sig ner och vila sig under deras två sista matcher och låta inhoppet Easyhoon ta över.

De som fick säga tack och hej från Worlds idag var wildcardlaget Bangkok Titans och H2k. Imorgon är det dags för grupp D med bland annat europeiska Origen med en 3-0-vinst i spetsen, kinesiska LGD som inte vunnit en match än, koreanerna KT Rolster och Team SoloMid från USA.

Observera att matcherna börjar klockan 12.00 svensk tid.

Ställning just nu:


Grupp A

Taiwan Flash Wolves

Korea KOO Tigers

USA Counter Logic Gaming

Brasilien paiN



Grupp B

USA Cloud9

Europa Fnatic

Taiwan ahq

Kina Invictus Gaming



Grupp C

Korea SKT T1

Kina EDG

Europa H2k

Thailand Bangkok Titans



Grupp D

Europa Origen

Korea KT Rolster

USA Team SoloMid

Kina LGD



Missa inte heller våra intervjuer med bland annat castern Deficio, den koreanska KOO Tigers-supporten GorillA och EDG-midlanern PawN.

Dagens intervjuer

Intervju med GorillA

Intervju med Deficio

Intervju med PawN

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..