×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Worlds

Worlds: Origen MVP's under andra dagen — här är allt från dag 2

2
Dag 2 är slut och återigen är lyckas de västerländska topplagen prestera bra! Här är allt från dagen.
Dag två av Worlds har lidit mot sitt slut och vi har fått se en hel del kul i matchväg. För den nordamerikanska räkningen stod CLG för den sista matchen för kvällen där vi fick fick se ytterligare en vinst från laget, något som nu gör att de leder sin grupp med en stadig 2-0-vinst.

Borta i Asien bjöd Korea på vinst från KT Rolster och SKTs håll, men sämre gick det för KOO Tigers som förlorade mot Taiwanesiska Flash Wolves. På den kinesiska fronten tog EDG hem vinsten med ett otroligt spel av Deft, mötandes H2k.

Dagens stora händelse var definitivt matchen mellan Origen och det kinesiska favorittippade laget LGD, där europeerna smällde på rejält i slutet. En quadrakill i midlane av xPeke gjorde en hel del, och laget avslutade med en vågad backdoor av sOAZ i form.


Fredagen den 2 oktober

Korea KT vs. USA TSM

Kina LGD vs. Europa OG

Thailand BKT vs. Korea SKT

Europa H2k vs. Kina EDG

Taiwan FW vs. Korea KOO

USA CLG vs. Brasilien paiN



I videoform dök xPeke upp i rutan efter skrällvinsten mot LGD, något som CLG-supporten Aphromoo också gjorde. Dessutom gick Linda och Joakim igenom läget i Paris och Worlds överlag i en liten blogg.

Dagens intervjuer

Intervju med xPeke

Intervju med Aphromoo

Dagens Worldsblogg med Linda och Joakim
Imorgon är Fnatic tillbaka i rutan! Observera också att matcherna startar 14:00. Här är hela schemat och vår viewersguide. Missa inget och stay tuned här!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..