×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Worlds

Chocken: Origen besegrar kinesiska favoriterna

4
Den första ordentliga skrällen har hänt på Worlds då europeiska Origen nyligen lyckades besegra de kinesiska favoriterna LGD.
Den andra dagen av Worlds är igång för fullt och nyligen lyckades det europeiska laget Origen att stå för turneringens hittills största skräll när de lyckades besegra det kinesiska favoritlaget LGD. Detta efter en comeback då laget tidigt låg under i kills och guld. Det var dock vid en team fight i Mid-lane som Enrique "xPeke" Cedeño Martinez fick en fantastisk Orianna ult som vann laget teamfighten.

Tidigare under dagen spelades Team SoloMid sin första match under Worlds där de förlorade mot koreanska KT Rolster. Härnäst väntar ett möte där Wildcard-laget från brasilien, paiN Gaming, ställs mot de koreanska favoriterna i form av SK Telecom T1. Nedan finner du resultat från dagen samt de kommande matcherna.,

Fredagen den 2 oktober

Korea KT vs. USA TSM

Kina LGD vs. Europa OG

Thailand BKT vs. Korea SKT

Europa H2k vs. Kina EDG

Taiwan FW vs. Korea KOO

USA CLG vs. Brasilien paiN


Fortsätt häng med i Worlds-covret på Fragbite då vi kommer att leverera flera intervjuer och sköna videos direkt från Paris.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..