×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Worlds

Opening Teaser-video släppt till World Championship

2
Samma dag som World Championship drar igång har Riot släppt en video som de kallar för Opening Teaser. I den tre minuter långa videon syns bland andra den svenske spelaren Martin "Rekkles" Larsson.
World Championship är i skrivande stund endast timmar från att starta. För att öka hypen än mer har Riot släppt en Opening Teaser-video på Youtube. Videon är drygt tre minuter lång och är alltså en helt annan video än den hypeteaser som släpptes för en vecka sedan.

I denna video står spelarna i fokus och vi får höra citat från spelarna om deras förväntningar och målsättningar med årets World Championship. Bland annat syns den svenske Fnatic-spelaren Martin "Rekkles" Larsson i videon och han kommenterar den europeiska insatsen i turneringen.



Sändningen av World Championship börjar idag klockan 16:00 och i första matchen ser vi Fnatic möta Invictus Gaming. Fragbite har utsända på plats som kommer att leverera media från evenemanget.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..