×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Årets Worlds-låt läckt?

2
Nästa vecka startar årets World Championship och Riot har nu lagt upp det som verkar vara årets eller en av årets officiella hypelåtar. Lyssna på den här!
Förra året ekade Imagine Dragons Worlds-hype-låt "Warriors" i de flestas hörlurar. Nu verkar det vara dags för ett nytt Worlds-soundtrack, dock inte skriven av nämnda. I Riots nysläppta låt står Nicki Taylor, röstskådespelerska och streamer, för musiken i form av låten "Worlds Collide". Hon har bland annat tidigare stått bakom låten som kom i samband med VI:s release.





Riot har lagt upp låten på Spotify under sitt konto vilket skulle kunna ses som en bekräftelse på att detta skulle kunna vara årets, eller ett av årets, officiella Worlds-track. Låten skulle även mycket väl kunna tillhöra kommande login-tema. Ingen officiell information är ännu släppt, men allt återstår att se.

Vad tycker du om låten?

187 personer har röstat

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..