×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Meteos stiger ned från Cloud9 — Hai hoppar in som ersättare

1
Efter närmare två år som lagets primära junglare är det nu bekräftat att Will "Meteos" Hartman har beslutat sig för att lämna sin plats i Cloud9.
Cloud9, det enda laget i Nordamerika som konsekvent kunnat utmana Team SoloMid som regionens topplag befinner sig i mitten av en kris i jämförelse med sin tidigare form. Laget befinner sig nära botten av den Nordamerikanska LCS-ligan och har visat få tecken på att närma sig sin tidigare form sedan avgången av den forna lagkaptenen Hai "Hai" Lam och rekryteringen av sin nya midlaner Nicolaj "Incarnati0n" Jensen.

Följandes den minst sagt oimponerande prestationen hittills i ligan har nu laget som en gång i tiden betraktades som ett av västvärldens bästa lag fått ytterligare en börda på axlarna: Will "Meteos" Hartman, lagets originaljunglare tillika stjärnspelare, har beslutat sig för att lämna sin plats i laget. Den givna anledningen är att han inte har kunant integrera med lagets nya uppställning, och väljer därmed att inte delta med laget i LCS för stunden.

"This was a difficult decision to make as clearly things on C9 have not been working out. I think stepping back for now and letting someone else jungle will help the team atmosphere and keep Cloud9 competitive in the LCS."

Hartman är däremot ännu kontrakterad med organisationen, och har därmed inte lämnat laget helt och hållet. Dock kommer han endast att spela som reserv till laget, såvida han inte söker sig till ett nytt lag. Hans tillfälliga ersättare kommer i form av Hai, som väljer att återigen spela med laget efter att ha avslutat sin proffskarriär tidigare i år.

Cloud9

USA An "Balls" Le
USA Hai "Hai" Lam
Danmark Nicolaj "Incarnati0n" Jensen
USA Zachary "Sneaky" Scuderi
USA Daerek "LemonNation" Hart

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..