×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Fyra lag kämpar om att undvika botten i EU LCS

1
Vi befinner oss återigen på Summoner's Rift för den femte LCS-veckan, som även ser ut att kunna bli den mest dramatiska veckan i den pågående säsongen hittills.
Dramatiken har varit närmast påtaglig under den senaste veckan. Inte nog med att Copenhagen Wolves har förlorade två spelare på lika många dagar och det faktum att svenska Hampus "PromisQ" Abrahamsson inte kommer spela för Elements i veckans matcher, så är det nästan garanterat att ett lag kommer finna sig själva i botten av tabellen.

De fyra lagen bottenlagen SK Gaming, Elements, Copenhagen Wolves och ROCCAT, delar nämligen mängden vinster och förluster (för stunden två vinster mot sju förluster), vilket innebär att de alla lever på en hårfin linje mellan att behöva återigen kvala in sig till LCS eller helt enkelt bli relegerade om de inte rör sig uppåt i placeringarna. Vilket lag som nu blir det definitiva sistaplats-laget är därför extremt spännande gåendes in i den femte veckan av ligan.

Om man kastar en blick uppåt ser man däremot hur de tre topplagen Fnatic, H2k och Origen har lite att oroa sig för när det kommer till att få sina positioner i toppen utmanade. Särskillt Fnatic är i en klass för sig och går in i den femte veckan obesegrade, och är starkt tippade att fortsätta sin otroliga serie vinster.

Torsdag 25 juni

18:00Europa CWvs. Europa ROCCATBetta i tipset
19:00Europa UoLvs. Spanien GIANTS!Betta i tipset
20:00Europa Gambitvs. Europa OrigenBetta i tipset
21:00Europa Fnaticvs. Europa H2kBetta i tipset
22:00Europa Elementsvs. Europa SK GamingBetta i tipset

Fredag 26 juni

18:00Europa Fnaticvs. Europa GambitBetta i tipset
19:00Europa UoLvs. Europa ROCCATBetta i tipset
20:00Europa CWvs. Europa ORIGENBetta i tipset
21:00Europa Elementsvs. Spanien GIANTS!Betta i tipset
22:00Europa H2kvs. Europa SK GamingBetta i tipset

Bildkälla: Riot eSports

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..