×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Avhoppen fortsätter — YoungBuck lämnar Copenhagen Wolves

1
Bara en dag efter att lagets junglare bestämde sig för att lämna den danska organisationen har Joey "YoungBuck" Steltenpool bestämt sig för att bege sig ifrån Copenhagen Wolves.
Joey "YoungBuck" Steltenpool, en av Copenhagen Wolves originalmedlemmar har lämnat laget bara en dag efter junglaren Karim "Airwaks" Benghalia tog ett liknande beslut. Precis som Benghalia anser Steltenpool att lagandan i organisationen inte längre existerar, och att samtliga medlemmar i laget inte njuter av att spela med varandra.

"Last night I expressed to the team and staff my desire to leave the team.
The atmosphere in the team has been awful this split and I've come to accept that it won't change anytime soon.

I will try my hardest in this weeks LCS games but hope that CW will find a replacement for me shortly after."

Spelarbytena sker även samtidigt som lagets coach Karl "Dentist" Krey funnit samtliga av sina sociala medier hackade och fått ett flertal konversationer med Copenhagen Wolves-ledningen läckta. I dessa konversationer sägs det, bland annat, att samtliga medlemmar i laget utöver lagets AD Carry Aleš "Freeze" Kněžínek och midlaner Søren "Soren" Holdt Frederiksen skulle bli ersatta så snart som möjligt.

Organisationen var i blåsväder redan i maj då de även fann sig själva i mitten av en kontrovers involverandes Riot-kommentatorn Martin "Deficio" Lynge.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..