×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Nya Elements offentliggjort — Två svenskar i uppställningen

4
Efter vad som endast kan beskrivas som en katastrofal första säsong i LCS återvänder nu Elements med en närmast helt ny femma.
Idag var dagen alla lag deltagandes i den uppkommande säsongen av LCS skulle ha sina uppställningar officiellt redo. I samband detta har vi bara under dessa 24 timmar redan sett massiva ombyten i flera av de 10 lag som deltar i ligan som att fnatic tar tillbaka Martin "Rekkles" Larsson, och Konstantinos "FORG1VEN" Tzortzious beslutar sig för att gå till Gambit. Nu får vi även ta del av vad som är Elements tredje laguppställning i ordningen, då de har bytt ut hela fyra medlemmar inför nästa LCS-splitt.

Elements


Sverige Jesper '"Jwaow" Strandgren
Tyskland Marcel "Dexter" Feldkamp
Danmark Henrik "Froggen" Hansen
Nederländerna Erik "Tabzz" van Helvert
Sverige Hampus "Promisq" Abrahamsson
Till skillnad från organisationens tidigare rekryteringsteknik där de siktat på att nästan enbart rekrytera etablerad talang såsom den förstnämnda Rekkles, och före detta CLG.eu/EG-spelaren Mike "Wickd" Petersen, har det nya Elements en helt annan look då endast tre av de fem spelarna i Froggen, Dexter samt Tabzz kan skryta om sin internationella erfarenheter och framgångar.

De två sista spelarna i uppställningen, som kommer i form av de båda svenskarna Jwaow samt Promisq, har nämligen liten till ingen större erfarenhet på titelns stora scener, och visar att laget gått in med en ny approach när det kommer till att scouta talang, någonting som lagets ägare Jacob Toft-Andersen understryker i lagets officiella press-release var det viktigaste i skapandet av den nya femman.

"The new squad is a combination of experienced performers, eager upcoming players and fresh talent with great potential. It is with this recipe that we hope to regain former strength and perform on a level that we and our fans can truly be proud of."

Från toppen till bottnen

Under den förra splittens gång riktades alla ögon mot Elements. Inte bara som försvarare av EU LCS-titeln, utan även som det garanterade superlaget i båda LCS-regionernas respektive splittar då de just hade plockat upp Rekkles i vad som enkelt kunde kallas för årets stora rekryteringsnyhet i LoL-världen. Framgångarna uteblev däremot, och efter ett flertal ändringar i lagets uppställning var det tydligt att de inte skulle få chansen att försvara sin titel.

Därefter påbörjades vad som nu uppenbarligen kan kallas för en lång periods intensivt sökande efter tillgängliga spelare och namn som skulle kunna konstruera ett vinnande lag runt lagets otvivelaktiga frontman Froggen. Om detta är receptet för skapandet av ett LCS-vinnande lag däremot återstår att se.

Bildkälla: Elements

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..