×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatics tabbe: Råkar avslöja Rekkles återkomst

4
Det var många som anade det, och nu står det klart att Martin "Rekkles" Larsson kommer återvända till fnatic inför nästa LCS-splitt.
Efter en minst sagt glanslös period tillsammans med Elements kommer svenska världstjärnan Rekkles återvända till fnatic inför nästa säsong av EU LCS. I samband med detta innebär det att Pierre "Steelback" Medjaldi, som så sist som i lördags imponerade under fnatics bäst av fem-serie mot SKT T1 på Mid Season Invitational, kommer att få stå åt sidan då svensken åter tar på sig den orange-svarta uniformen.



Bekräftandet kommer ifrån fnatics egna hemsida, som hade en nyhetsartikel uppe som beskrev att Larsson var tillbaka i femman. Detta lutar då tungt mot att Larsson faktiskt kommer gå med i laget. Vad som händer med Steelback är däremot ännu okänt.

fnatic


Korea Heo "Huni" Seung-hoon
Korea Kim "ReignOver" Ui-jin
Nederländerna Fabian "Febiven" Diepstraten
Sverige Martin "Rekkles" Larsson
Frankrike Bora "YellOwStaR" Kim

23 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 23 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..