×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Gambit-coachen Leviathan avskedad

1
Efter att ha coachat Gambit under hela vår-splitten gjorde organisationen det offentligt idag att kanadensaren inte kommer fortsätta jobba med laget i framtiden.
Gambit såg ut att ha mycket gåendes för sig i den nyligen avslutade vår-splitten av EU LCS. Utöver sju raka vinster mot ligans sista veckor visade det sig att de skulle få spela mot Unicorns of Love i slutspelets första serie. Men katastrofen var ett faktum för det rysk-europeiska laget då UoL utklassade dem i deras möte och Gambit, som såg så lovande ut, fick vänta till nästa splitt för att spela igen.

Men fastän detta mer än acceptabla avslut har Gambit nu ändrat i laget, och förändringen kommer i form av att lagets huvudcoach Jordan "Leviathan" Thwaites som coachat dem sedan början på splitten. Det verkar däremot inte som att avslutet mellan de båda parterna var godtyckligt, då Thwaites skrev upprört på sin Twitter att "han kommit att ogilla folket han jobbar för."



Leviathan har coachat i den europeiska regionen i närmare ett års tid tillsammans med Elements (då kända som Elements) och Gambit, där han lett båda lagen till några av sina största framgångar inom LCS på senare tid. Vart han beger sig nu är ännu oklart.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..