×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Winterfox ändrar i uppställningen — Altec till support, Imagine bänkad

1
Efter sex veckor av relativt medelmåttiga resultat har Winterfox, tidigare kända som Evil Geniuses, bestämt sig för att ändra i sin laguppställning.
Det till största del koreanska laget Winterfox har bestämt sig för att ändra i sin laguppställning efter vad organsiationen själva kallar för "en dålig start". Laget tränade under en lång period i Sydkorea i förberedelse för den pågående LCS-splitten, men kunde inte fälta samtliga medlemmar av sitt lag under de första veckorna av LCS på grund av visum-problem.

I samband med dessa problem och deras nuvarande ställning (laget sitter på fem vinster och sju förluster) i ligan har därför laget nu placerat sin AD Carry Johnny "Altec" Ru i support-rollen, och lagets coach Choi "Paragon" Hyun-il fyller Rus föregående roll som ADC.

Winterfox

Korea Shin "Avalon" Donghyeon - Top

Korea Shin "Helios" Dongjin - Jungle

USA Eugene "Pobelter" Park - Mid

Korea Choi "Paragon" Hyun-il - AD Carry

Kanada Johnny "Altec" Ru - Support>
Fastän det kan verka ifrågasättbart att ta in en coach för att ersätta en spelare har Paragon tidigare erfarenhet som professionell AD Carry, då han spelade med det koreanska laget Incredible Miracle under en längre period. I samband med Altecs rotation till support innebär detta att Hyeonsu "Imagine" Jang, lagets fasta support-spelare för stunden har blivit bänkad från laget.

Winterfox spelar mot Team SoloMid och Gravity under veckans NA LCS-matcher.

Bildkälla: Riot eSports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..