×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Wickd åter till Elements

2
Det ser ut som att åter ett spelarbyte kommer ske inom Elements-lägret då lagets originalspelare och toplaner Mike "Wickd" Petersen återvänder till laget.
I skrivande stund ser det ut som att Wickd kommer återvända till det skarpt kritiserade superlaget Elements i den kommande veckans matcher. Källan bakom ryktet är inga mindre än Riot själva då deras Fantasy LCS-sida hade följande notifiering på hemsidan.

https://minfil.org/ycRah4b9b4/wikkd.jpg

Fantasy LCS officiella hemsida under kvällen


Beslutet att ta tillbaka Wickd kommer endast två veckor efter att ha tagit in Kevin "Kev1n" Rubiszewski som ersättare. Sedan dess har laget även roterat in Mitch "Krepo" Voorspoels som Elements primära support-spelare äver Patrick "Nyph" Funke. Fastän de stora ändringarna har laget ändå bara vunnit en karta de senaste två veckorna av fyra spelade.

Elements

Danmark Mike "Wickd" Petersen
Nederländerna Ilyas "Shook" Hartsema
Danmark Henrik "Froggen" Hansen
Sverige Martin "Rekkles" Larsson
Belgien Mitch "Krepo" Voorspoels
Wickd har sedan nyheten bröts konfirmerat uppgifterna och kommer därmed att spela med Elements i denna veckas LCS-matcher.




Bildkälla: Riot eSports

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..