×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Gambit-tåget fortsätter — Elements med Krepo imponerar

2
EU LCS fortsätter vara omöjligt att förutspå då SK Gaming förlorar sin tredje karta i rad, Gambit är inne på sin sjätte raka vinst och fnatic kämpar om förstaplatsen.
Första dagen av EU LCS sjätte vecka gick inte förbi obemärkt då SK:s dominanta period har tynat bort efter att de har fått utstå tre raka kartförluster. Samtidigt tog nya Elements ton med sin första vinst på två veckor och Gambit vinner sin sjätte karta i rad.

fnatic jagar ikapp SK

Med fnatics vinst mot GIANTS! och SK Gamings förlust mot Unicorns of Love under gårdagens matcher stod det nu klart att vägen till förstaplats är vidöppen då de båda rivalerna nu har 8-3 i samlade poäng. Fastän det aldrig var mycket som skiljde de båda åt rent poängmässigt var SK:s prestation innan vecka fem så pass stark att det var svårt att se dem glida ned till en eventuellt andraplats.

Unicorns of Loves inkonsekventa spelande fortsätter

Fan-favoriterna led av en katastrofal föregående vecka då de inte vann en enda karta mot varken GIANTS! eller H2k. Naturligtvis innebar det att UoL startar av sin vecka genom att besegra det starkaste laget i europa övertygande, och bidrog till dödläget mellan fnatic och SK i tabellen. Huruvida de spelar mot MYM ikväll återstår att se, men oddsen ligger definitivt i enhörningarnas fördel.

H2k officiellt på tredjeplats

H2k:s prestationer de senaste veckorna har redan varit väldigt imponerande, men desto mer imponerande är den extremt konsekventa formen de har visat sig ha mot lag av alla kaliber i ligan, någonting som UoL visat sig ha svårigheter med. Att nämna de konstant lysande prestationerna från Raymond "kaSing" Tsang är vid det här laget överflödigt, speciellt då Andrei "Odoamne" Pascu har totalt etablerat sig som en av de bästa toplane-spelarna i europa vid det här laget efter en dominant prestation mot ROCCAT under gårdagen.

Elements debut med Krepo säkrar dem viktig vinst

Fastän deras motstånd var nuvarande bottenlaget MYM agerade nog Elements vinst mot det europeiska laget som ett byggblock rent moralmässigt. Efter sin katastrofala förlust mot GIANTS! förra veckan såg laget helt vilse ut och behövde desperat en lösning. Resultatet blev ännu ett spelarbyte då Patrick "Nyph" Funke fick göra rum åt Mitch "Krepo" Voorspoels, som i sinom tur presterade väldigt väl under matchen mot MYM på Blitzcrank. Vinsten var övertygande, men det bör den vara när man spelar mot ett av lagen med sämst statistik i LCS samlade historia, vilket innebär att matchen mot SK Gaming ikväll blir nya Elements första prov.

Gambit på krigsttigen

Wolves såg väldigt bra ut under vecka fem av ligan med vinster mot både ROCCAT och MYM, men ett argument skulle kunna göras för att lagen i fråga inte var del av toppskiktet i ligan. Samtidigt var deras motståndare i Gambit heta efter att ha utklassat fnatic i deras sista match av vecka fem samt att de satt på lika många vunna kartor. Stjärnan för ryssarna kom i form av Danil "Diamondprox" Reshetnikov vars junglande Sejuani dominerade och bidrog starkt till en eventuell seger på 33 minuter, vilket utökar deras vinster till sex raka.

Fredag 27 februrari

18:00Europa H2kvs. Spanien GIANTS!Betta i tipset
19:00Europa fnaticvs. Europa Copenhagen WolvesBetta i tipset
20:00Europa SK Gamingvs. Europa ElementsBetta i tipset
21:00Ryssland Gambitvs. Polen ROCCATBetta i tipset
22:00Europa Unicorns of Lovevs. Europa MYMBetta i tipset

Torsdag 26 februari

18:00Europa fnaticvs. Spanien GIANTS!1-0
19:00Europa SK Gamingvs. Europa Unicorns of Love0-1
20:00Europa H2kvs. Polen ROCCAT1-0
21:00Europa Elementsvs. Europa MYM1-0
22:00Ryssland Gambitvs. Europa Copenhagen Wolves1-0

Bildkälla: Riot eSports

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..