×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

EU LCS Vecka 6 — Behåller SK och fnatic toppen?

1
Majoriteten av årets första LCS-säsong har passerat och snart är slutspelen redo att spelas.
Fram tills den senaste veckan av EU LCS såg slutspelslagen nästan garanterade ut. SK tar enkelt förstaplats, fnatic följer tätt bakom medan Unicors of Love och Elements utgör de två sista lagen. Men från och med förra veckan sitter endast SK och fnatic på samma säkra platser: H2k-Gaming och Copenhagen Wolves slåss om tredjeplatsen, medan UoL sjunkit ned till en delad femte plats med ett allt mer imponerande Gambit och Elements slutligen håller sig en tum ifrån bottnen som sjua på tabellen.

Detta gör veckans matcher allt mer intressanta då det är nu vi eventuellt kan se två helt nya lag utmana SK och fnatic på toppen och eventuellt även ser ett lag garanterat bli utslagna ur ligan allt som allt.

Laget att betrakta för denna vecka kommer återigen vara Elements, som ännu en gång har bytt en lagmedlem i form av Patrick "Nyph" Funke med Mitch "Krepo" Voorspoels och detta innebär återigen att många blickar fälls mot laget som var omringade av mycket kontroverser förra veckan i samband med bytet av Mike "Wickd" Petersen för Kevin "Kev1n" Rubiszewski.

Anmärkningsvärda matcher denna vecka:

  • H2k vs. ROCCAT Dag 1 - H2k är på krigsstigen efter att ha adderat Raymond "kaSing" Tsang till laguppställningen. Med fyra raka segrar mot lag som SK Gaming och Unicorns of Love ser de ut att verkligen ha funnit sin form och gör dem till en väldigt stark kandidat att sluta ligan med en topp 3-placering. Samtidigt såg ROCCAT förra veckan ut att vara på uppsvinget, kan de stoppa H2ks framfart?

  • SK Gaming vs. Elements Dag 2 - Elements kommer få det yttersta provet på sin nya laguppställning då de går upp mot europas topplag SK Gaming.

    Torsdag 26 februari

    18:00Europa fnaticvs. Spanien GIANTS!Betta i tipset
    19:00Europa SK Gamingvs. Europa Unicorns of LoveBetta i tipset
    20:00Europa H2kvs. Polen ROCCATBetta i tipset
    21:00Europa Elementsvs. Europa MYMBetta i tipset
    22:00Ryssland Gambitvs. Europa Copenhagen WolvesBetta i tipset

    Fredag 27 februrari

    18:00Europa H2kvs. Spanien GIANTS!Betta i tipset
    19:00Europa fnaticvs. Europa Copenhagen WolvesBetta i tipset
    20:00Europa SK Gamingvs. Europa ElementsBetta i tipset
    21:00Ryssland Gambitvs. Polen ROCCATBetta i tipset
    22:00Europa Unicorns of Lovevs. Europa MYMBetta i tipset

    Bildkälla: Riot eSports
  • 1 kommentarer — skriv kommentar

    Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
    Visa 1 kommentarer

    Skriv en kommentar

    Laddar..