×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

EU LCS Vecka 2, Dag 2

1
fnatic och SK är ännu obesegrade, Elements knappar in mot toppen och MYM plockade upp sin första karta!

Gambit vs. fnatic

Till en början såg det ut som att Gambit kunde läsa och ge gensvar på fnatics aggressiva spelstil. Flera av deras tidiga fighter gick i Gambits fördel och ju mer och mer press både Diamondprox och Edward satte på fnatic-medlemmar över kartan fick läget att se väldigt bra ut för Gambit.

Men ännu en gång är den stora räddningen för fnatic i ReignOver, som dominerar med sin extremt tankiga Olaf, fighterna blir därmed långa och utdragna och ger alltid resten av hans lag chansen att ingripa och diska ut otroliga mängder skada. Slutligen tar fnatic så pass många mål, och Febivens Zed blir så pass dödlig att konfrontationerna alltid går i tabell-ettornas fördel, och fnatic tar sin fjärde karta i rad.

Vinnare: fnatic



GIANTS! vs. H2k-Gaming

Innan minionsen ens har spawnats lyckas H2k få first blood efter en djup invade. Samtidigt fick GIANTS! även de tag på en av H2k:s spelare Loulex.

Men detta var allt Ryu behövde för att kunna dominera Pepiinero mid. Med högre level än spanjoren tog han utan problem ledningen i lane. Samtidigt roterar samtliga H2k-medlemmar utmärkt under hela matchens gång, som går helt obesvarade av GIANTS!. Ledningen de i sinom tur bygger upp är redan massiv vid endast 20 minuter, och vid 27 är det hela över för spanjorerna.

Vinnare: H2k-Gaming



ROCCAT vs. Elements

Kvällens stora match börjar på ett klassiskt Elements-sett då de hellre fokuserar på objektiv som drakar och torn innan de vill delta i fighter. ROCCAT är mer än villiga att spela samma spel, i hopp om att få sin AD Carry Woolite massiv på Jinx.

Runt 25 minuter in börjar de konfrontera varandra allt oftare, och allting faller samman efter en konfrontation vid draken. Fastän ROCCAT tar den lyckas Elements ta ned två spelare från det polska laget, och kort därefter försöker ROCCAT ta baronen efter att ha dödat Wickd. Det slutar i katastrof, då varje medlem av ROCCAT förlorar sitt liv då Elements blir inblandade.

Den första riktiga stora fighten ROCCAT lyckas ta kommer då Elements försöker bryta deras bas. Nukeduck lyckas orsaka extremt mycket skada på Wickd, vilket leder till att Elements inte kan stanna kvar i teamfighten under en lång tid, och efter Wickds bortgång rusar ROCCAT in och lyckas döda vartenda Elements-medlem, vilket blir toppat av matchens första baron.

Udda nog gör ROCCAT en närmast identisk handling då de vill börja anfalla Elements bas, och när Overpow och Nukeduck vill pusha ut creepsen i botlanen tar Elements sin chans och lyckas ta ned tre ROCCAT-medlemmar, vilket även ger dem ett tier 4 torn.

Matchen går mycket fram och tillbaka, även fastän baronen gick till Elements, och de tog ned alla ROCCATs nyspawnade inhibitors förlorade det europeiska laget tillräckligt mycket medlemmar för att polackerna skulle bekvämt kunna ta sin femte drake.

Matchen är löjligt jämn, men till slut kommer stunden då Elements fångar ut Overpow i en teamfight, tar ut honom direkt, och sedan bara rullar över ROCCAT och tar hem vinsten efter mer än en timmes spelande.


Vinnare: Elements



Unicorns of Love vs. SK Gaming

Detta var det första topplaget fanfavoriterna Unicorns of Love spelade mot i denna säsong av LCS, och skillnaden mellan de båda lagen märktes markant då SK Gaming höll ett stadigt tag över matchen under hela dess gång.

fredy122s Kennen bidrog extremt mycket till vinsten, då han gång på gång placerade sin ultimate närmast perfekt i stora klumpar av UoL-spelare, vilket gjorde jobbet lätt för FORG1VEN och Fox att diska ut all sin skada effektivt och säkert. UoL var med i matchen under majoriteten av tiden, men till slut hade SK en så pass bekväm ledning att UoL inte kunde konkurrera.

Vinnare: SK Gaming



MYM vs. Copenhagen Wolves

I den sista matchen för veckan möttes två av säsongens bottenlag varandra, och det var dags att se om frågetecknet MYM kunde få in sin första vinst för säsongen.

Blizer300, ersättaren för Kori som hoppade av dagen innan LCS började, visade här att han är en blivande talang i spelet då hans Le Blanc presterade väldigt väl mot Sorens Zed. Främst var det H0R0 på Jarvan IV, som hade flera klockrena ultimates. Ackompanjerad av Blizer lyckades MYM äntligen vända skutan och ta sin första match i ligan efter en väldigt oinspirerande insats från Copenhagen Wolves.
Vinnare: MYM



Fredag 30 januari

18:00Europa fnaticvs. Europa Gambit1-0
19:00Spanien GIANTS!vs. Europa H2k0-1
20:00Europa Elementsvs. Polen ROCCAT1-0
21:00Europa Unicorns of Lovevs. Europa SK Gaming0-1
22:00Europa Copenhagen Wolvesvs. Europa MYM0-1

Bildkälla: Riot eSports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..