×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Millenium släpper sitt LoL-lag

1
Efter två misslyckade chanser med att återvända till LCS följandes sommar-säsongen har den franska organisationen nu släppt hela sin laguppställning.
Följandes dunderskrällen i europas expansions-turnering där Millenium, som precis hade rekryterat koreanerna Ryu "Ryu" Sang-wook och Cho "H0R0" Jae-hwan, förlorade mot spanska GIANTS verkar det som att lagets öde var förseglat då de misslyckades med att kvala in till LCS för andra gången i rad.

Sedan dess har både H0R0 och Ryu synts i nya lag, och igår stod det klart att Millenium, för nuvarande, inte har en aktiv LoL-division. Detta kan dock komma att ändra i framtiden om man utgår ifrån Milleniums uttalande (som finns översatt här av reddit-användaren xadiyo), men för stunden står den franska organisationen helt fria från titeln.

Bildkälla: Riot eSports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..