×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Curse Academy och Team Coast till NA LCS

1
Igår avslutades expansions-turneringen till nästa säsong av den nordamerikanska upplagan av LCS, och vinnarna kom i form av Curse Academy och Team Coast.
Turneringen som skulle bestämma vilka två lag det var som skulle få ta del i nästa LCS-säsong i nordmamerika nådde sin sammanfattning igår då Team Coast besegrade Team Fusion i loser-bracket finalerna. Redan i lördags var även det första nya laget in till LCS säkrat då Brandon "Saintvicious" DiMarco-ledda Curse Academy gave Fusion kängan i en sammandrabbning som slutade 3-1 i fördel till det nu före detta Curse-affilierade laget.

Igår spelades därmed den sista bäst av fem-serien i turneringen då favoriterna Team Fusion slogs mot Team Coast i turneringens loser bracket för att tävla om den sista platsen i ligan. Matchen gick till den absolut sista kartan, men det var till slut Coast som tog sig vidare tillbaka in till LCS på ryggen av Matthew "Impaler" Taylors jungle-spel.

NA LCS Spring 2015


Världen TSM
USA Cloud9
Kina LMQ
Världen Curse
Världen Team Dignitas
USA Counter Logic Gaming
Världen Evil Geniuses
USA Team 8
USA Curse Academy
Världen Team Coast
Den europeiska expansions-turneringen är schemalagd att avslutas den 21:a december. De fyra lagen som fortfarande tävlar om en plats i LCS är: H2K Gaming, Reason Gaming, GIANTS och n!Faculty.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..