×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Domen: Incarnati0n fortfarande bannad från LCS

1
Den ökända danska mid-spelaren Nicolaj “Incarnati0n” Jensen ses som en av de bästa spelarna i Europa, men hans fläckiga förflutna gör fortfarande att Riot bestämmer sig för inte tillåta honom att spela i varken LCS eller CS.
Efter det att Incarnati0n, bildad till vänster, åkte på sin första perma-ban i mitten på 2013 var både fansen och Riot eniga om att han förtjänade bannlysningen helt och hållet. Detta efter att i flera fall medvetet förlorat matcher, var implicerad att vara bakom ett flertal DDoS-attacker samt att han uttryckte sig och behandlade sina medspelare på ett minst sagt extremt otrevligt sätt. Detta beteende ledde till att dansken åkte på två stycken livstids-bans på två separata accounts, vilket även innebar att han inte skulle få kunna delta i LCS.

Men under året som gått har allt fler fans börjat se spelaren i ett nytt ljus. Fastän det är allmänt känt vad hans smurf-konto, som förövrigt ligger på toppen av Europe-West solo-queun, heter har han hittills inte fått en enda anmärkning på det. Det gick även så långt att han blev upplockad av SK Gaming som en coach.

Där communityt var enat om att han skulle få delta i nästa LCS-säsong, i och med att hans originella bannlysning inkluderade att han inte skulle få delta i minst fyra stycken LCS-splittar, så såg Riot inte situationen ur samma vinkel. De lät honom inte åka till Worlds med SK Gaming, och idag blev det även känt att han måste få vänta åtminstone en split till innan hans fall ska bli granskat igen.

"Although he has made significant progress in his treatment of other players in-game, Jensen committed serious offenses during his suspension.

Given the recency of his most recent offense in conjunction with the magnitude of his other offenses during his ban, Jensen does not pass the 2014 End-of-Year Suspension Review." - Riots officiella uttalande.

Nyligen släpptes även Incarnati0ns första solo-queue film, som helt enkelt blev dubbad "Incarnati0n: The Movie" och kan avnjutas här nedanför:

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..