×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

TÄVLING: Vinn en Worlds-tröja

1
Fragbite lyckades lägga vantarna på en Worlds-tröja när vi var borta på den stora världsfinalen i Seoul och nu tävlar vi ut denna.

Årets upplaga av League of Legends World Championship är avklarad och vinnare blev som bekant Samsung Galaxy White. Över 40 000 personer tog sig till World Cup Stadium i den Sydkoreanska huvudstaden Seoul för att titta på den stora finalen. Fragbite var på plats och lyckades även få med sig en Worlds-tröja som vi nu vill ge till någon av er.

Men självklart vill vi ha något tillbaka. Vi vill att ni sätter er ner och rotar fram era kreativa egenskaper för att designa en egen Fragbite-champion. Här nedan följer kriterierna.

Er champion måste ha en beskrivning av följande:

Namn på din champion och namn och kort beskrivning av ett extra skin
Vapen (Vilket tillhygge använder din champion?)

Spells (hela QWER är välkommet, men en större kreativ beskrivning av en ultimate är också okej)
Vi vill ha in era tävlingsbidrag senast söndagen den 23 november klockan 23.59. Presentera ert tävlingsförslag i kommentarsfältet här nedan. Vid frågor eller liknande, kontakta någon av oss.


Tävlingsvillkor:

Genom att kommentera ditt svar innehållande det tävlingskriterierna säger deltar du i tävlingen. Alla bildrag inskickade till och med klockan 23.59 söndagen den 23 november 2014 kommer att vara med och registreras. Varje deltagare får skicka in ett (1) bidrag och skulle detta överträdas är det enbart det första kommenterade som är giltigt. Juryn består av Fragbite-redaktionen vilka främst kommer att ta hänsyn till engagemang och kreativitet. Juryns beslut kan inte överklagas. Priset består av ett exemplar av en World Championship 2014-tröja i storlek M (en större sådan).

Vinnaren kommer att kontaktas personligen genom ett privat meddelande (vilket alltså kräver ett konto på hemsidan). Får vi inte ett svar tillbaka med fullständiga kontaktuppgifter och adress efter exakt en vecka, utser vi en ny vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta i tävlingen godkänner användaren ovanstående villkor.

23 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 23 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..