×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Tabzz "Jag är nu en fri agent"

0
Alliance AD-carry Erik "Tabzz" van Helvert kommer inte att spela med topp-organisationen i nästa LCS-split.
Skarpskytten för Europas topp-lag kommer inte att reprisera sin roll i nästa LCS-split. Rykten har spridit sig snabbt över sociala medier och reddit angående Alliance framtid och det ser nu ut som att Tabzz inte kommer vara del av den.

Den största teorin omringades situationen är ryktet att den svenska LoL-stjärnan Martin "Rekkles" Larsson ska ha suktat efter positionen van Helvert tidigare fyllde i Alliance. Ett flertal saker som talar för detta är ett flertal rapporter som målar upp en bild av en extremt missnöjd Larsson när det kommer till sina lagmedlemmar, detta stärks själv av Tabzz som på sin Ask.fm skrev att Rekkles länge uttryckt sig negativ om sina lagmedlemmar.

For a very long time he's been notifying that he's dissatisfied with his team mates, and has been hinting he'd love to be on a stronger and more motivated team (wink wink)

Vart Tabzz beger sig efter Alliance-tiden är osäkert, men de starkaste kandidaterna verkar vara antingen Fnatic eller SK Gaming.

Bildkälla: Riot eSports

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..