×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Krepo inte längre en del av Evil Geniuses

3
Den belgiska spelaren Mitch "Krepo" Voorspoels är inte längre en del av det amerikanska laget Evil Geniuses.
Laget som från en början var ett heleuropeiskt lag har nu tappat samtliga ordinarie spelare från Europa då den belgiska Support-spelaren Mitch "Krepo" Voorspoels inte längre är en del av av laget Evil Geniuses. Detta presenterades i ett långt facebookinlägg där Krepo berättar att en stor anledning avhoppet från laget beror på atmosfären i laget som i sin tur har lett till att han nu har valt att lämna laget.

I facebookinlägget berättar Krepo att lagkemin långsamt dog och att han själv försökte ta en ledarroll i laget. Något som han inte lyckades med utan lagets sammanhållning dog långsamt. Han berättar även att de två spelarna som lämnade laget, Snoopeh och YellowPete, bodde kvar i huset trots att de inte längre var en del av laget. Något, som han själv, ska ha gjort att de nya medlemmarna fick bo under odrägliga förhållanden.

— It's impossible to lead if you don't have the respect from the people you're trying to help, and there I failed. I don't think i've ever had the full respect from the team, and then what's the point. I'm not perfect, I had bad weeks, bad streaks, some personal shit to deal with, but I tried, skriver Krepo i inlägget.

Evil Geniuses

Kanada Tyson "InnoX" Kapler — (Top)

Korea Shin "Helios" Dong-jin — (Jungle)

USA Eugene "Pobelter" Park — (Mid)

Kanada Johnny "Altec" Ru —(ADC)

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..