×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alex Ich tillbaka till midlane

1
Nu står det klart att Alex Ich går tillbaka till sin tidigare midlane. Vem vi kommer att se uppe på top är ännu inte bestämt men kommer att enligt NiP att offentliggöras inom kort.
"I actually hate midlane currently". Det var svaret NiP:s toplaner Alexey "Alex Ich" Ichetovkin gav Fragbite när vi frågade om han saknar sin gamla lane. Nu verkar dock vinden ha vänt och han tränar just nu för en comeback till mitten av Summoners Rift. Alex Ich skriver i en facebookstatus att han egentligen inte hatar själva midlanen i sig utan hur metan såg ut tidigare vilket han nu tycker har förändrats nu efter de senaste patch-släppen.




Tidigare har vi bland annat sett Zorozero och Nukeduck på top- respektive midlane, men enligt Andjela Kusmuk, PR-ansvarig för organisationens LoL-lag provar man nu ut olika spelare som tar över Alex Ich roll.

— Organisationens coach, Clement, har provat ut olika spelare och man kommer inom kort att gå ut med officiell information om vem som tar över Alex Ich toplane inför Coca Cola Series-starten. Men de som följer oss genom appen Mikz kommer att kunna ta del av informationen tidigare än övriga, säger hon till Fragbite.

Vill man ta del av Mikz-appen för att få veta vem nytillskottet blir kan man läsa om samarbetet och hur man laddar ner appen här.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..