×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NiP Gaming och Mikz inleder samarbete

2
Nu kommer fans kunna följa NiP Gaming på samma sätt som de kan följa Zlatan Unplugged när organisationen och Mikz inleder ett samarbete.
Mikz har setts ta stora steg in i e-sporten via bland annat den passerade Fragbite Masters-säsongen och fyralagsturneringen Mikz Challenge. Nu tar de ytterligare ett kliv när de inleder ett partnerskap med svenska NiP Gaming.

Samarbetet fungerar som så att NiP kommer att ha en egen kanal i Mikz-appen, där man kommer kunna följa allt som händer NiP både ingame och i det vardagliga livet. Exempelvis kommer man att kunna följa spelarna, som i kanalen kommer dela med sig av tankar, bilder och filmer. Spelarna kommer även ge följare liverapporter från turneringar och givetvis även en del unikt material från bakom kulisserna.

— Nu, äntligen, lanserar vi får egna NiP-app. Här kommer våra trogna fans att kunna följa oss och ta del av unikt material från organisationen, events, turneringar och våra spelare. Förhandsinformation och behind-the-scenes-material kommer publiceras på appen regelbundet. I NiP-appen finns även en separat kanal inriktad på CS:GO och en egen kanal för League of Legends. Vi ser verkligen fram emot att börja jobba med appen och komma ännu närmare våra fans, berättar NiP-legendaren Emil "HeatoN" Christensen.

— Jag tror att NiP är en bra rekryt då de kommer vara mer aktiva än exempelvis fotbollsspelarna som vi har samarbete med. Fansen har haft det lite svårare att hitta information om NiP, jämfört med Zlatan, så vi tror att det här kommer hjälpa fansen att få en bättre bild av hur NiP-spelarna faktiskt är utanför spelandet, berättar Mikz VD Istvan Beres för Fragbite.

Även en del NiP-historia kommer att finnas tillgängligt på NiP-kanalen. Så om ni är sugna att plugga på gamla turneringsvinster och övriga upplevelser NiP-representanter haft sedan start kommer man att kunna ta del av det. Även andra stora e-sportprofiler kommer att gästa kanalen för att beskriva NiP ur sitt egna perspektiv.

För att läsa mer om samarbetet, NiP-appen, Mikz i helhet och givetvis ladda hem appen beger ni er raka spåret till NiP-sektionen på Mikz hemsida.

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..