×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Dator uppdatering! SE HIT komponent kunniga

Postat av IceWizard den 26 April 2015, 06:45
20 kommentarer · 574 träffar
http://i.imgur.com/0vlwQHp.png Hallå där!


Har lite funderingar på att uppdatera min gamle skrothög, men eftersom jag inte är så erfaren på dessa saker så vänder jag mig till er! :)

Jag lirar i princip bara lol cs och wow och det klarar den ju av relativt bra. men nu när GTA kom ut känner jag att det behövs något nytt. Både GTA och BF4 går ju an på lite mindre upplösning och sänkta grafikinställningar men spelupplevelsen går ju i botten.

Här ligger specsen

http://i.imgur.com/0vlwQHp.png

Tanken är väl att man skall få ner priset runt 4-5lax. Jag vet inte ritkigt om det är rimligt, men å andra sidan är det ingen ny super spel burk jag skall skaffa mig utan bara en som är relativt bra som klarar spelen idag på runt high? Antar att detta är en standard kommentar men så billigt som möjligt?

Jag har förstått att man behöver ett bra nätaggregat, lite fin kylning men det skall införskaffas också. Tillsammans med en SSD.

Om jag inte är helt kass är det väl moderkort, grafikort och processorn som behövs bytas ut? Går det att få rimliga

TL;DR - Specs http://i.imgur.com/0vlwQHp.png, uppdatering. 5k? Hit me with your best shot!

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..