Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Awkward swifty stream

Skriven av RIP Paul Walker den 12 april 2013, kl 15:57 · 756 träffar · 32 kommentarer
Tjena, någon mer än jag som kollade på swiftys stream igår på morgonen? Fyfan va pinsamt de va, han satt on torrknullade med den där ''Azi'' bruden i datorstolen i streamen och håll på som bara fan och fjantade sig, och stackars Mercader som åkt ända från Australien satt bara där o titta helt tyst. Någon mer än jag som tyckte de va awkward??
RIP Paul Walker Vanlig användare
Markus , Skövde
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..