×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
0

GRUPPEN the movie 2 - A Tribute to Source

Postat av immersion den 26 April 2016, 19:15
27 kommentarer · 1 210 träffar
Jag kände att det var dags att få tummen ur och faktiskt släppa mitt livsverk inom cs, dvs GRUPPEN the movie 2. Den var egentligen tänkt att släppas runt 2009 men livet kom i mellan och cs lades på hyllan och därav även filmen. När jag påbörjade projektet hade jag visionen att filmen skulle ha samma känsla som dåtidens oldschool-filmer. Stor fokus på frags med bra sync till upptempomusik utan alltför många effekter. I filmen återfinns galna frags mot allt från noobs, till dåtidens absolut bästa lag och nutida csgoproffs som tex GuardiaN och SmithZz. Man kan även se Faceits kommentator och GRUPPENs enda engelsman - DDK, in action.

Förr i tiden var det populärt med såkallade mixlag. Detta innebar att man handplockade spelare från olika lag och satte ihop en mix som man kunde spela med när ens ordinarie lag inte praccade. Vi gjorde oss kända i Sverige genom att vinna division 1 av r60, som var Svergies största liga för source at the time, 5 säsonger i rad. Vi höll oss även obesegrade på laddern i hela två års tid. Första filmen fick även ett stort internationellt gensvar. Framför allt genom calles trippelhs shotgunace som var något som aldrig setts tidigare inom source.

Förhoppningsvis finns det några gamla rävar där ute som fortfarande kommer ihåg oss och såg fram emot denna rullen. Jag har lagt ner mycket tid och arbete i att färdigställa rullen. Well, bättre sent än aldrig! xD

TL;DR Fragmovie om ett populärt svenskt css mixlag.

https://www.youtube.com/watch?v=_QniGSsvdig
https://www.youtube.com/watch?v=_QniGSsvdig
https://www.youtube.com/watch?v=_QniGSsvdig
Föregående tråd

27 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 27 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..