×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Sagan om ringen fail?

Postat av manssis den 24 Januari 2011, 18:04
24 kommentarer · 629 träffar
tja.


Många som har sett lotr trilogin whinar på att i slutet på konungens återkomst så kommer gandalf och räddar frodo och sam ifrån att bli stekta på några gryphon liknande fåglar men hallå fattar ni inte att sauron "ögat" redan har blivit förstört när han kommer och hämtar dem ?? då är det ju chill för fåglarna att flyga in...


men sen så kan man ju spekulera i varför i helvete brödraskapet inte anlitade dem "gryphonsen" för att iaf komma nära mordor jag menar man kan ju fatta att dem inte kunde flyga in men iallafall flyga förbi moria och all den där skiten?


elle kanske flyga in med fåglarna jävligt högt sen bara stört dyka ner och droppa ringen snabbt!


hur som helst så var det ett väldigt onödigt alternativ som dem valde för att komma dit? ps. ofta nazguls kan känna att ringen är nära medans sauron själv inte märker när ringen är i mordor på en hob med en fattig orc utstyrsel ?


har ni andra teorier angående detta ämnet så diskutera gära.

elrond är sämst på att planera?

37 personer har röstat

24 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 24 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..