×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Forumtråd

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!
1

Pinsam/jobbig situation DU har upplevt

Övrigt Postat av Kexpojken den 24 Januari 2011, 18:04
41 kommentarer · 596 träffar
Fick idén att göra en tråd om den pinsammaste/jobbigaste situationen du har varit med om, eftersom sånt brukar uppskattas.


Det pinsammaste jag nog har varit med om var när jag var tvungen att berätta att jag misstänkte att jag hade pungvridning.. hade så jävla ont så var tvungen och berätta för
stod ut med smärtan länge :´( Tog mig några timmar att samla mig mentalt för att berätta, var jävligt jobbigt och tyckte det var riktigt pinsamt.
Det blev ju inte direkt bättre när sedan doktorn skulle klämma på de nedre regionerna och de ville veta vad doktorn gjorde och sa efteråt... :p


Någon annan situation som alltid blir pinsam och jobbig är när det typ blir sex lr nåt på TV när man sitter och kollar med päronen, blir alltid lika stelt..tycker jag iaf ;)


Men dela med er nu, va inte blyga :D!
Föregående tråd
Nästa tråd

41 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 41 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..