Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
  • Facebook
  • Google
Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar av regler eller avtal.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!
1

Pinsam/jobbig situation DU har upplevt

Av Kexpojken den 24 januari 2011, kl 18:04 · 41 kommentarer · 493 träffar
Fick idén att göra en tråd om den pinsammaste/jobbigaste situationen du har varit med om, eftersom sånt brukar uppskattas.


Det pinsammaste jag nog har varit med om var när jag var tvungen att berätta att jag misstänkte att jag hade pungvridning.. hade så jävla ont så var tvungen och berätta för
stod ut med smärtan länge :´( Tog mig några timmar att samla mig mentalt för att berätta, var jävligt jobbigt och tyckte det var riktigt pinsamt.
Det blev ju inte direkt bättre när sedan doktorn skulle klämma på de nedre regionerna och de ville veta vad doktorn gjorde och sa efteråt... :p


Någon annan situation som alltid blir pinsam och jobbig är när det typ blir sex lr nåt på TV när man sitter och kollar med päronen, blir alltid lika stelt..tycker jag iaf ;)


Men dela med er nu, va inte blyga :D!
KexpojkenVanlig användare
adolf peterpan
← Föregående tråd
Nästa tråd →

41 kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..