Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Pinsam/jobbig situation DU har upplevt

Skriven av Kexpojken den 24 januari 2011, kl 18:04 · 202 träffar · 41 kommentarer
Fick idén att göra en tråd om den pinsammaste/jobbigaste situationen du har varit med om, eftersom sånt brukar uppskattas.


Det pinsammaste jag nog har varit med om var när jag var tvungen att berätta att jag misstänkte att jag hade pungvridning.. hade så jävla ont så var tvungen och berätta för
stod ut med smärtan länge :´( Tog mig några timmar att samla mig mentalt för att berätta, var jävligt jobbigt och tyckte det var riktigt pinsamt.
Det blev ju inte direkt bättre när sedan doktorn skulle klämma på de nedre regionerna och de ville veta vad doktorn gjorde och sa efteråt... :p


Någon annan situation som alltid blir pinsam och jobbig är när det typ blir sex lr nåt på TV när man sitter och kollar med päronen, blir alltid lika stelt..tycker jag iaf ;)


Men dela med er nu, va inte blyga :D!
Kexpojken Vanlig användare
adolf peterpan
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..