×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
2

Twitch brud gamer "pros"

Postat av elreeeey den 7 Juli 2015, 20:56
74 kommentarer · 4 381 träffar
Varför kräver inte twitch att folk enbart ska ha sitt ansikte med på cam när dom streamar? Så slipper man att onödigt mycket pengar går till folk som bara är där för att lura av dig pengar, kan inte bry sig mindre om spelet i sig, bara för dom har bröst eller är sexiga så får dom pengar... Eller sitter twitch staff och själva drar handtrallor till dom här brudarna?

Förstår att alla är olika och vissa tycker säkerligen om detta... Men är det ingen annan som stör sig på detta??

Det är så genomskinligt hela grejjen, från hur dom lägger håret till sidan av brösten HELA TIDEN, skriver på en whiteboard men med sketan i luften, kollar sig konstant i camen för att rätta till sig....

BANNLYS dom hela högen, låt folk som har en passion för spel få pengarna. För det är ju ändå en stream sida för spel och inte någon camshow för brudar, eller är det?? haha

Vill verkligen veta vad ni tycker om detta, finns det redan en tråd, hänvisa mig gärna dit och lås denna. Eventuella stavfel bjuder jag på.

Twitch brud gamer "pros"

306 personer har röstat
Föregående tråd
Nästa tråd

74 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 74 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..