×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Problem med grannen

Postat av SUSHILITO LOL den 12 Maj 2016, 23:40
9 kommentarer · 1 002 träffar
Hej!
Min granne i 50-årsåldern onanerar i tvättstugan och hotar mig.
Jag började få misstankar när jag mötte honom i dörren till tvättis en gång, helt svettig och jävlig. Jag tänkte att han kanske gjort armhävningar medan han väntade på tvätten eller något... MEN... Bara ett par dagar senare behöver jag tvätta igen... Jag har nyss flyttat hit och av personliga skäl har jag knappt några kläder kvar, därav mina rent ut sagt sjuka tvättrutiner.

Så - jag gled ner till tvättstugan för att starta en maskin. Kommer in med säcken över axeln och tappar hakan dirr... gubbjäveln och två vänner (antar jag?) till honom går loss på sig själva mitt i tvättstugan. De hade på sig nåt jävla skynke som bara gjorde att det såg 100 gånger sjukare ut. De står alltså i en cirkel, eller en trekant kanske man ska säga och på golvet mellan dem ligger en stor fisk. Jag är inte så bra på fiskar men jag tror att det var en lax. Hela situationen är för mycket att hantera för mig så jag skriker - VAD I HELVETE!??
De vände sig om och börjar gå emot mig, de slutar inte onanera. Jag springer upp för trapporna till min lägenhet på tredje våningen, snabbt in och låser.

Jag försökte lugna ner mig med att tänka att jag inte borde bry mig om vad fan andra sysslar med och att han antagligen skäms över det som hände och slutar gå till tvättstugan helt.

En timme senare knackar det på dörren och jag tänker direkt att det måste vara han så jag går till köket och hämtar en kniv innan jag går emot hallen. Framme vid dörren gömmer jag vapnet bakom ryggen och öppnar (inget titthål). Ingen var utanför och jag är jävligt mycket på min vakt och lyssnar efter ljud osv, hör ingenting. Jag tror att grannen bor på våningen under men är inte helt säker.

På marken framför mig, i trapphuset, ligger laxen jag såg i tvättstugan. Ville nästan börja gråta alltså ni förstår inte!!! Jag tog detta så klart som ett hot, som att han ville skicka ett meddelande (det kändes som när de upptäcker hästhuvudet i sängen i Gudfadern om ni sett den).

Jag har inte vågat lämna lägenheten på tre dagar nu och jag har fan ingen mat hemma. Funderar på att tillaga fisken typ...

Så snälla hjälp mig! hur fan ska jag gå tillväga med detta? hur ska polisen ens kunna tro på mig!? Och hur tillagar man lax på bästa sätt... har inte ätit fisk på två år (jag är vegan).
Föregående tråd

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..