×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Sommaren hittills (vad i helvete?)

Postat av Låst Konto 205885 den 23 Juni 2014, 14:33
35 kommentarer · 775 träffar
Vet inte hur det är i övriga Sverige men här i Gävle så har det varit pissväder mer eller mindre hela sommaren, vad fan handlar det om?

I slutet av Maj hade vi någon vecka med sol, klarblå himmel, knappt någon vind och +30 grader. Då tänkte man bah "ja fyfan, denna sommar kommer bli härlig" men ack så fel man hade, nu har det varit +10 grader sedan början av Juni och blåser utav bah helvete och även en hel del regn på det. Regnar det inte så är det iallafall grått som fan.

Förstår inte vart allt detta oflyt kommer ifrån, ser nu på yr.no att det kommer vara +15 grader under veckan. Jag som ska till Bråvalla känner att detta kommer bli en kylig festival, äe det är sorgligt.

Någon som har någon som helst aning om vad detta beror på? är det växthuseffekten, ren och skär otur eller har vi människor i Sverige gjort någonting och blir nu bestraffade?

Har sommarvädret varit bra hittills?

43 personer har röstat

35 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 35 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..