×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Newbee fortsätter dominera i EPICENTER

2
Den första gruppspelsdagen är över i Moskva och Newbee fortsätter spela fantastisk Dota. Kineserna är fortfarande obesegrade och har nu, liksom Team Liquid, säkrat en plats i semifinalerna.
Under gårdagen slog kinesiska Newbee rekord för högsta antalet spelade officiella matcher i rad utan förlust, genom tiderna, och under EPICENTER: Moscows första gruppspelsdag var det fortfarande ingen som lyckades sätta stopp för deras korståg. Det var inga dåliga skalper de tog heller. De inledde dagen med en 2-0-seger mot de regerande majormästarna i Team Secret och i dagens sista match gjorde de precis samma sak mot Evil Geniuses. Newbee har nu en svit på 29 vunna matcher i rad, ser absolut glödheta ut och är nu klara för spel i torsdagens semifinaler.

Det lag som lyckades bäst i grupp A var europeiska Team Liquid som inledde dagen med en vinst mot compLexity och rundade av genom att besegra OG i gruppens vinnarmatch. För svenskhoppet Alliance gick det däremot inget vidare. De förlorade deras öppningsmatch mot just OG, som ser ut att ha hittat tillbaka till en form liknande den de visade upp i Frankfurt i höstas.

Även Team Secret, compLexity samt Virtus.pro förlorade i sina öppningsmatcher och dessa fyra lag blir nu tvungna att drabba samman i morgondagens förlorarmatcher.

Tisdagens resultat

Världen OG vs. Sverige Alliance
OG: Miracle-, N0tail, MoonMeander, Cr1t-, Fly
[A]: Loda, s4, AdmiralBulldog, EGM, Akke

USA Evil Geniuses vs. Ryssland Virtus.pro
EG: Aui_2000, SumaiL, BuLba, Fear, ppd
VP: yoky-, G, fng, ALOHADANCE, NoFear

Europa Team Liquid vs. Sverige compLexity
Liquid: MATUMBAMAN, FATA-, MinD_ContRoL, JerAx, KuroKy
coL: Chessie, Limmp, swindlemelonzz, Zfreek, Handsken

Världen Team Secret vs. Kina Newbee
Secret: EternaLEnVy, Arteezy, UNiVeRsE, Puppey, pieliedie
Newbee: Hao, Mu, kpii, ChuaN, Kaka

Världen OG vs. Europa Team Liquid
OG: Miracle-, N0tail, MoonMeander, Cr1t-, Fly
Liquid: MATUMBAMAN, FATA-, MinD_ContRoL, JerAx, KuroKy

USA Evil Geniuses vs. Kina Newbee
EG: Aui_2000, SumaiL, BuLba, Fear, ppd
Newbee: Hao, Mu, kpii, ChuaN, Kaka


= Vinnarna är klara för torsdagens semifinaler.

Svenskmöte inleder morgondagen

Onsdagen inleds med en förlorarmatch där hela åtta av tio spelare är svenskar. Alliance och compLexity drabbar samman klockan 09:00 för att göra upp om vilka som får utmana OG om den sista semifinalplatsen som finns att hämta i grupp A. Därefter har det blivit dags för Team Secret och Virtus.pro att göra detsamma, då i kampen om en chans att utmana Evil Geniuses i den sista matchen i grupp B.

Notera att inga av morgondagens matcher är elimineringsmatcher. Det som avgörs i gruppspelet är vilka lag som går vidare till semifinal och vilka som inleder slutspelet från en lower bracket-position. Det är alltså fortfarande väldigt viktiga matcher, men inget lag spelar med kniven mot strupen riktigt än.

I vår tittarguide hittar du allt du behöver veta för att följa EPICENTER: Moscow. Guiden innehåller bland annat officiella streams och ett komplett spelschema för hela tävlingen. Den uppdateras dessutom dagligen med färska matchresultat samt information om kommande matcher.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..