×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Na`Vi, No Diggity och Virtus.pro vidare till DreamLeague-finalerna

1
Den första fasen av DreamLeague Season 5 är över och det är Natus Vincere, No Diggity och Virtus.pro som går vidare till LAN-finalerna. I slutet på maj reser de till DreamHack-studion i Stockholm för att utmana de regerande mästarna i OG om titeln.
Under den gångna månaden har åtta lag kämpat mot varandra i DreamLeague Season 5:s första fas, nämligen själva ligan, och det enda som återstår nu är LAN-finalerna. Dessa går av stapeln i Monster Energy DreamHack Studios i Stockholm, 21-22 maj. Den sista ligamatchen spelades precis färdigt och det står nu klart vilka lag som kommer att ta sig till den svenska huvudstaden för att göra upp om de 100 000 dollar (cirka 813 000 kronor) som ligger i prispotten.

DreamLeague Season 5 Finals

Europa OG (regerande mästare)
Miracle-, N0tail, MoonMeander, Cr1t-, Fly


Ukraina Natus Vincere
Ditya Ra, Dendi, GeneRaL, SoNNeikO, Artstyle

Europa No Diggity
Era, qojqva, KheZu, YapzOr, syndereN

Ryssland Virtus.pro
yoky-, G, fng, ALOHADANCE, NoFear

OG är de regerande DreamLeague-mästarna och behövde av den anledningen inte delta i ligan. Totalt var det åtta lag som gjorde upp om de övriga tre slutspelsplatserna. Glödheta Natus Vincere slutade som etta, med elva vinster och tre förluster i bagaget. No Diggity säkrade sedan andraplatsen men vilka som skulle sluta trea avgjordes först i den sista omgångens sista match. Virtus.pro behövde besegra Team Spirit med 2-0 för att knipa den sista platsen, framför näsan på Vega Squadron, vilket de i slutändan lyckades de med.

Nytt för den här säsongen var faktumet att varje spelad match i ligan var värd 1 000 dollar. Detta innebär att de lag som nu inte tar sig vidare till Stockholm i varje fall får ett litet tröstpris, som lön för deras möda.

Ligans resultat och slutplaceringar

# Team W L $
1 Natus Vincere 11 3 11 000
2 No Diggity 8 6 8 000
3 Virtus.pro 8 6 8 000
4 Vega Squadron 8 6 8 000
5 Ad Finem 7 7 7 000
6 Team Empire 7 7 7 000
7 Team Spirit 5 9 5 000
8 London Conspiracy 2 12 2 000

DreamLeague Season 5 tar nu ett längre uppehåll, detta då det är mycket annat som händer inom scenen den närmaste tiden. Mer information om LAN-finalerna presenteras när det väl börjar dra ihop sig.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..