×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DotA 2

Alliance och Mamas Boys vidare i Captain's Draft

4
Dagens elimineringsmatcher är färdigspelade i Captain's Draft 3.0 och det är Alliance samt Mamas Boys som går vidare. Imorgon gör de upp om en plats i lower bracket-finalen och måndagskvällen rundas sedan av med upper bracket-finalen mellan Evil Geniuses och Vega Squadron.
Idag hade det blivit dags för den andra omgången i Captain's Drafts lower bracket och det första mötet stod mellan Team Empire och Mamas Boys, som nu spelar med Dominik "Black^" Reitmeier i laget. Mamas Boys imponerade inte i gruppspelet och gick in i slutspelet med tre stycken 0-2-förluster i bagaget. Det var nog därför inte särskilt många som hade räknat med att de skulle slå ut Virtus.pro med 2-0 i den första lower bracket-omgången. Nu visade de återigen att de ej bör underskattas, detta genom att slå ut Team Empire med 2-0 i matcher.

Ukraina Team Empire vs. Europa Mamas Boys

Empire: ALOHADANCE, TBD, XBOCT, Funn1k, NoFear
MB: Black^, Pajkatt, SexyBamboe, YapzOr, Saksa


Kvällens andra elimineringsmatch bjöd på mötet mellan Alliance och Team Liquid. Svenskarna åkte igår på deras första förlust på länge men ikväll visade de att förlusten mot Vega Squadron inte betyder att de är på väg in i en svacka igen. De dominerade Team Liquid i två raka matcher och tog en väldigt övertygande 2-0-seger. Detta innebär att de nu ställs mot Mamas Boys i morgondagens enda lower bracket-match. Vinnaren av denna match går vidare till lower bracket-finalen.

Sverige Alliance vs. Europa Team Liquid

[A]: Loda, s4, AdmiralBulldog, EGM, Akke
Liquid: MATUMBAMAN, FATA-, MinD_ContRoL, JerAx, KuroKy




För en tid sedan spelade de i samma lag men imorgon är Loda och Pajkatt fiender


Måndagen den 15 februari

Måndagen bjuder på två matchserier. Först ut är mötet mellan just Alliance och Mamas Boys där det avgörs vilket lag som går vidare till lower bracket-finalen. Därefter har det blivit dags för upper bracket-finalen mellan Evil Geniuses och Vega Squadron. Vinnaren av den första matchserien får således möta förloraren av den andra.

Lower bracket

Europa Mamas Boys vs. Sverige Alliance

MB: Black^, Pajkatt, SexyBamboe, YapzOr, Saksa
[A]: Loda, s4, AdmiralBulldog, EGM, Akke

Upper bracket

USA Evil Geniuses vs. Ukraina Vega Squadron

EG: Arteezy, Suma1L, UNiVeRsE, Fear, ppd
Vega: 9pashaebashu, No[o]ne, Mag~, Solo, CemaTheSlayer


Officiell stream

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..