×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Lettland

Empire med XBOCT debuterar på Game Show League idag

1
Empire tar sin LAN-turné till Lettlands huvustad Vilinius idag, där laget kommer spela med världskända Alexandr "XBOCT" Dashkevic istället för Airat "Silent" Gaziev.
Empire befinner sig i Lettland för att spela i Game Show Leagues första LAN-fas där de fyra topplagen från eventet kvalar in till de slutgiltiga LAN-finalerna på DreamHack Moscow i början på december. Något som är annorlunda för laget som placerade sig på andraplats i de nyligen avklarade DreamLeague-finalerna på DreamHack Winter är att lagveteranen Airat "Silent" Gaziev kommer att utebli från att delta i Lettland till förmån av den före detta Na`Vi-spelaren Alexandr "XBOCT" Dashkevic.

XBOCT, som i 2011 var del av den legendariska Na`Vi-uppställningen som vann den första upplagan av The International, har sedan avlägsnandet från sitt förra lag setts spela med östeuropeiska HellRaisers i diverse onlineturneringar till mindre framgångsrika resultat.

Empire kommer även att använda Gleb "Funn1k" Lipatnikov i sin uppställning, vilket innebär att två forna Na`Vi-spelare kommer figurera i Empire under veckans turnering i Vilnius.

Empire på GSL


Ukraina Alexandr "XBOCT" Dashkevic
Ukraina Roman "Resolut1on" Fominok
Ukraina Gleb "Funn1k" Lipatnikov
Ukraina Ilya "ALOHADANCE" Korobkin
Ryssland Alexander "NoFear" Churochkin
Bildkälla: Valve

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..