×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Secret och Vici vidare till semifinal i majorns upper bracket

1
Både Team Secret och Vici Gaming står pall för de förväntningar som vilar på deras axlar och genom att besegra Mineski respektive Virtus.pro tar de sig vidare till upper bracket-semifinalerna.
Dota 2-majorns andra dag inleddes med de två matchserier som återstod av den första upper bracket-omgången och det första mötet stod mellan de europeiska giganterna Team Secret och de filippinska uppstickarna i Mineski.

Den första matchen inleddes med filippinsk dominans men samtidigt som Mineskis Phantom Lancer utgjorde ett stort hot halvvägs in i matchen fanns det, på Secrets sida, en bomb som bara väntade på att brisera. Ember Spirit är en hjälte som kan ta Phantom Lancers styrka, hans illusioner, och gör dem till en svaghet i teamfights. När Jacky "EternaLEnVy" Mao väl hade byggt sin BKB förändrades matchbilden totalt och förhandsfavoriterna tog i slutändan ledningen med 1-0.

I den andra matchen satsade Mineski på tidig aggressivitet genom hjältar som Winter Wyvern och Undying, troligtvis för att skapa utrymme åt deras Anti-Mage - en hjälte som nästan alltid har potentialen att frälsa sitt lag i det senare skedet av matchen. Strategin gav dock ingen nämnvärd utdelning. Team Secret satte hårt mot hårt och visade att de förtjänar en semifinalplats, om det nu fanns de som inte redan var av den åsikten.

Europa Team Secret vs. Filippinerna Mineski

Secret: EternaLEnVy, w33, MiSeRy, Puppey, pieliedie
Mineski: Kuku, Bimbo, ryOyr, Julz, JessieVash


I den första upper bracket-omgångens sista match var det slutligen dags för Vici Gaming och Virtus.pro att beträda scenen. De sistnämnda öppnade starkt men på motståndarsidan fanns en Alchemist. Virtus.pro lyckades väldigt väl under de första 15 minuterna men vid det laget hade kinesernas Alchemist redan köpt sin Radiance och likt deras Slardar kunde han inleda teamfights, slåss en stund, dra sig tillbaka för att sedan återvända och repetera cykeln. Efter en halvtimme var denna Alchemist rikare än de två rikaste Virtus.pro-hjältarna tillsammans och det fanns inget de kunde göra för att stoppa honom.

Virtus.pro lyckades dock vända på steken i match två där de valde att använda sig av en Drow Ranger. Det är inte ofta man ser henne spelas och hon uträttade inga direkta stordåd på egen hand. Hennes globala aura var däremot något som både Lina och Visage kunde dra nytta av och Virtus.pro tvingade Vici Gaming till en tredje och avgörande match.

Den tredje matchen blev en riktig nagelbitare och bägge lagen bjöd på sekvenser med riktigt fint spel. I slutändan var det dock kinesiska Vici Gaming som visade sig vara starkast och de gör nu Team Secret sällskap i upper bracket-semifinalerna.

Kina Vici Gaming vs. CIS Virtus.pro

VG: BurNIng, Super, iceiceice, fy, Fenrir
VP: Illidan, God, DkPhobos, Lil, fng


Mineski och Virtus.pro blir nu tvungna att spela vidare i lower bracket. Dessa matcher äger rum under morgondagen men redan nu har det blivit dags för de två första matchserierna i just den andra lower bracket-omgången.

Kvällens elimineringsmatcher

Ukraina Vega Squadron vs. Kina EHOME

Vega: 9pashaebashu, No[o]ne, Mag~, Solo, CemaTheSlayer
EHOME: Cty, old chicken, eLeVeN, LaNm, KaKa

Kina LGD Gaming vs. Peru Team Unknown

LGD: Sylar, Maybe, rOtK, DDC, MMY
Unknown: Kotarō Hayama, Atun, Greedy, Ztok, Accel


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..