×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

compLexity nere på tre spelare efter wayto och MJW har fått lämna laget

2
Laget som lyckades säkra en 9-12:e plats på The International 5 fortsätter präglas av en konstant roterande uppställning.
För endast en månad sedan då Peter "wayto" Nguyen samt Michael "MJW" Nguyen tog de öppna platserna i compLexitys Dotalag följande David "MoonMeander" Tan och Tal "Fly" Aiziks respektive avgångar har de två nya ansiktena fått tacka för sitt. Detta följande en månad utan några större resultat.

Lagets manager Kyle "Beef" Bautista erbjöd följande uttalande när Fragbite frågade honom om en kommentar.

"We're proceeding without both MJW and wayto. Our recent performance left something to be desired on both sides, and we'll be moving forward in trying to find two players that completely fit the style of Dota and the lifestyle that swindlezz wants from his team."

Under perioden som både wayto samt MJW var med i coL lyckades laget inte med att kvala in till varken av höstens kommande miljonevent i Nanyang Dota 2 Championship samt Dota 2:s första majorturnering i Frankfurt. Vilka som kommer ersätta de två är oklart, men om det finns något lag som är vana vid att rotera uppställningar så är det compLexity, som totalt har sett hela 27 medlemmar komma och gå sedan juli 2014.

compLexity


Mexiko Luis "Zyzzy" Perez
USA Kyle "swindlemelonzz" Freedman
USA Zakari "Zfreek" Freedman
Bildkälla: Valve

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..