×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DotA 2

(monkey) Business klara för upper bracket-finalen i Dota 2:s majorkval

1
(monkey) Business besegrar Team Liquid i det europeiska regionkvalets första semifinal och är nu bara en match från att säkra en biljett till Dota 2-majorn i Frankfurt.
(monkey) Business sätter tonen i slutspelet då de besegrar Team Liquid i den första semifinalen. I den första matchen blev Team Liquid totalt översprungna av ett (monkey) Business med Johan "BigDaddyN0tail" Sundsteins Meepo i spetsen. Det såg ut som att Liquid blev lite tagna på sängen och i match två handlade mycket om att sätta stopp för apornas Shadow Fiend och Juggernaut. Liquid ledde förvisso i antalet kills men (monkey) Business ledde istället i rent nettovärde och antalet raserade torn. När de sistnämnda valde att gå in i fiendebasen såg det ut som om matchen var på väg att nå sitt slut men Kuro "KuroKy" Salehi Takhasomi vände hela striden med en fantastisk Crystal Maiden-ultimate.

Det var dock fortfarande (monkey) Business som satt i förarsätet och genom systematiska, Aegis-förstärkta påtryckningar lyckades de till slut rasera barackerna i två av Team Liquids lanes. De sistnämnda försvarade sig på ett heroiskt sätt men framförallt Amer "Miracle-" al-Barqawis Shadow Fiend blev till slut för mycket för dem att hantera och 0-2 var ett faktum.

Europa Team Liquid vs. Världen (monkey) Business

Liquid: MATUMBAMAN, FATA-, MinD_ContRoL, JerAx, KuroKy
(monkey): Miracle-, BigDaddyN0tail, MoonMeander, Crit-, Fly


Detta innebär att Team Liquid åker ner i slutspelets lower bracket där de tillsvidare väntar på motstånd. Dagens andra semifinal sätter igång nu och står mellan Ninjas in Pyjamas och Alliance. Vinnaren i detta svenska derby går vidare till upper bracket-finalen mot (monkey) Business och förloraren blir tvungen att kämpa för sin överlevnad mot Team Liquid i slutspelets lower bracket.

Sverige Ninjas in Pyjamas vs. Sverige Alliance

NiP: Era, Limmp, jonassomfan, Handsken, Sealkid
[A]: Loda, s4, AdmiralBulldog, Mynuts, Akke


Den som vill följa matchen kan göra så antingen på engelska genom DreamLeague-streamen eller också på svenska med DraySWE.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..