×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Monkey Freedom Fighters splittras

2
Spelarna i Monkey Freedom Fighters väljer att gå skilda vägar efter en månad som kantats av ojämnt spel och dåliga resultat.
Sebastien "7ckngMad" Debs meddelade i förrgår via Twitter att han ej skulle spela med Monkey Freedom Fighters i det andra öppna kvalet till höstens major. Han ville dock inte säga mer än så för tillfället utan hänvisade till en framtida bloggpost som ännu ej har publicerats. Det har emellertid visat sig att laget, efter att ha misslyckats med att säkra en plats i det europeiska regionkvalet till höstens major, väljer att kasta in handduken.

Monkey Freedom Fighters var ett av de helt nya europeiska lag som uppstod efter The International 2015. Med blott fyra vunna matcher av sexton spelade lyckades de under sin korta levnadstid inte uppnå alls så goda resultat som de två jämngamla lagen 5Jungz, som nyligen rekryterades till Team Liquid, och (monkey) Business.

Före detta Monkey Freedom Fighters


Nederländerna Wehsing "SingSing" Yuen
Frankrike Sebastien "7ckngMad" Debs
Frankrike Titouan "Sockshka / Paris" Merloz
Turkiet Selim "Neqroman" Oynar
Tyskland Yazied "YapzOr" Jaradat
Vad spelarna har för planer framöver får framtiden utvisa men med tanke på Valves nya regelverk för spelarbyten är det ej särskilt troligt att vi får se dem i några fasta laguppställningar innan nästa transferfönster öppnas. Kanske får vi istället återse 7ckngmad i rollen som analytiker under någon av höstens större tävlingar?

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..