×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DotA 2

Ny Dota-patch nästa vecka

3
Patch 6.85 ser ut att släppas redan nästa vecka och enligt Icefrog är det mestadels balansjusteringar vi har att se fram emot den här gången.
Den här tiden på året brukar Dota 2-teamet röra om lite i grytan och så blir det även i år. Icefrog berättar nu att de i sina förberedelser inför höstens major kommer att släppa en ny patch som mest troligen landar i nästa vecka. Han förklarade även att de bestämde sig för att begränsa patch 6.85 till att främst kretsa kring balansjusteringar för att kunna få ut den så snart som möjligt. Större förändringar får vänta till patch 6.86 som rullas ut någon gång efter det att höstens major är färdigspelad.

Det är svårt att säga hur den här patchen kommer att påverka dagens midgame-orienterade meta eftersom vi inte vet mer än såhär. Vissa för närvarande populära hjältar är dock onekligen i behov av att plockas ner ett pinnhål eller två och vem vet, under höstens major kanske metan inte längre domineras av samma hjältar som nu.

Vilka hjältar tycker ni själva har gjort sig förtjänta av en liten nerf?

26 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 26 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..