×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Cloud9 första laget att kvala in till Nanyang Dota 2 Championship

2
Den f.d. Team Secret-coachen Theeban "1437" Sivas nya Cloud9-uppställning säkrade under natten sitt deltagande på miljoneventet Nanyang Dota 2 Championship i Singapore.
Under den senaste veckan har vi äntligen fått börja se de stora Dota-lagens nya uppställningar tävla mot varandra, och under natten fick vi se hur nya Cloud9 totaldominerade TI5-vinnaren Kurtis "Aui_2000" Lings nya lag Digital Chaos i tre raka kartor i Nanyang Dota 2 Championships Nordamerikanska kvalfinaler.

USA Cloud9 vs. USA Digital Chaos

Cloud9: Ritsu, Brax, MSS, SVG, 1437
Digital Chaos: TC, YawaR, BuLba, Aui_2000, Biryu



Tappade inte en enda karta

Theeban "1437" Siva, som samlade ihop den nya skaran spelare som representerar Cloud9, har under de senaste dagarna visat att hans nya femma är extremt kapabla inom sin hemregion. De gick igenom hela det Nordamerikanska kvalet obesegrade, vilket är något som torde uppfattas som rätt otroligt, då två av medlemmarna är praktiskt taget helt nya till att spela professionell Dota. Spelarna i fråga är carryn Ravi "Ritsu" Kodippili och supportspelaren Avery "SVG" Silverman, som båda ser ut att vara bekväma inom sina roller.

Secret, CDEC och Vici redan inbjudna till huvudeventet

Det intressanta kommer nu bli att se hur Cloud9 spelar mot det internationella motståndet Nanyang Dota 2 Championship kommer krylla av mot slutet av Oktober. Bland de direktinbjudna lagen kommer vi se det nya Secret, såväl som några av de största kinesiska lagen som Vici Gaming, CDEC och LGD.

Nanyang Dota 2 Championship


Kina CDEC
Kina Vici Gaming
Kina LGD
Europa Secret
CIS Virtus.pro
USA Cloud9
Världen Fnatic
Europa Lag från europeiska kvalet

Världen Lag från sydostasiatiska kvalet

Kina Lag från kinesiska kvalet
Turneringen som börjar den 25 Oktober kommer ha 200 000 dollar (motsvarande 1,6 miljoner kronor) i prispotten, och är därmed den första stora Dotaturneringen att gå av stapeln sedan TI5.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..