×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alliance åter helsvenskt — s4 tillbaka

11
Efter att The International 5 avklarats bäddades scenen för många förändringar — och återigen kommer Alliance med nyheter.
Det har varit ett tungt 2015 för svenskbaserade Alliance. Under de åtta månader som passerat har man misslyckats med att knipa titlar, och man uteblev även från mångmiljonturneringen The International 5 efter att varken ha blivit inbjudna eller lyckats ta en plats via det europeiska kvalet. En förändring var uppenbar, och först ut blev Per Anders "Pajkatt" Olsson Lille, som tidigare i augusti fick lämna laget.

Nu har Alliance offentliggjort sin nya femma — med två bekanta svenska ansikten. Det är nämligen Gustav "s4" Magnusson, som vann The International 3 med Alliance, och den tidigare inhopparen Johan "Mynuts" Andersson som ansluter sig till laget. I och med detta har fransmannen Sébastien "7ckngMad" Debs fått lämna, vilket också innebär att Alliance är helsvenskt återigen.

"WELCOME AND WELCOME BACK TO THE TEAM BOYS", skriver veteranen Jonathan "Loda" Berg på Twitter.

Som nämnt var S4 med och vann den tredje upplagan av The International med tre av sina nygamla lagkamrater. Han lämnade dock Alliance för drygt ett år sedan, och har sedan dess spelat med all-star-femman i Team Secret. Det "nya" laget fick en hel del framgångar under året, men renoverades kraftigt efter att ha placerat sig på en underväldigande, dock respektabel, 7-8-placering på The International 5.


Alliances "No Tidehunter"-kärna återförenas.


Lagets andra rekryt, Mynuts, sågs spela för Alliance i början av 2015. Detta varade dock endast i ungefär tre veckor, och han har sedan dess spelat en del med Burden United. Nu har han alltså fått nytt förtroende av svensklaget, som ser ut som följer.

Alliance

Sverige Jonathan "Loda" Berg
Sverige Joakim "Akke" Akterhall
Sverige Henrik "AdmiralBulldog" Ahnberg
Sverige Gustav "s4" Magnusson
Sverige Johan "Mynuts" Andersson
Alliance nya laguppställning kommer med största sannolikhet att göra sin offline-debut i "paradis-turneringen" Gaming Paradise 2015. Den turneringen arrangeras i Slovenien den 10-12 september, och har lag som NiP Gaming, Team Empire, Virtus.pro och 4 Anchors + Sea Captain på sin deltagarlista.

19 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 19 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..