×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Fem dagar efter TI-vinsten — Aui_2000 sparkad från EG

3
En av de fem spelarna som för bara sex dagar sedan vann den största prispotten någonsin i esportens historia har blivit ersatt.
Många var förvånade för några dagar sedan då Evil Geniuses-kaptenen Peter "ppd" Dager Tweetade ut att han sökte efter Nordamerikanska carry-spelare, vilket fick folk att tro att tiden hade kommit för EG:s nuvarande carry Clinton "Fear" Loomis att avsluta sin proffskarriär.

Istället tog allting en helt annan vändning: Medlemmen som har fått lämna organisationen är istället support-spelaren Kurtis "Aui_2000" Ling, till förmån för ingen mindre än den före detta EG-spelaren, såväl som Team Secrets senaste carry Artour "Arteezy" Babaev. Detta har blivit bekräftat av lagets manager Charlie Yang.

Detta innebär därmed att Fear troligtvis kommer ta över support-positionen, medan Arteezy fortsätter spela carry.

Evil Geniuses

Kanada Artour "Arteezy" Babaev
Pakistan Sumail "SumaiL" Hassan Syed
USA Saahil "UNiVeRsE" Arora
USA Clinton "Fear" Loomis
USA Peter "ppd" Dager

Aui_2000: "Jag hatar människor"

Ling själv har uttryckt sig med få ord kring de senaste händelserna, och har endast skrivit två korta Facebook-inlägg, där han först bekräftar att han har blivit sparkad. Han följde sedan upp det inledande inlägget med en pik mot sina forna arbetsgivare, där han ber dem att "bekräfta den jävla nyheten så folk slutar skriva till mig på Twitter att det här är fake."

Ett officiellt uttalande från organisationen har ännu inte getts, men tros komma inom de närmsta timmarna.

24 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 24 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..